Användning av kakor

Användning av kakor

Kakor (engelska Cookies) hos kjellberg.se

På kjellberg.se använder vi så kallade kakor för att kunna använda webbplatsens funktioner och ha möjlighet att leverera en så bra upplevelse av webbplatsen som möjlig och att innehållet ska bli mer relevant och förenkla för dig som besökare.

Kortfattat är kakor en liten textfil som skickas till och sparas på din dator när du besöker vår webbplats. Det finns två typer av kakor, permanenta och temporära, så kallade session-kakor. Permanenta kakor, om du valt att tillåta detta lagras tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem. Session-kakor lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder kakor för att kunna:

  • se information som besöksstatistik
  • se vilka operativsystem som används
  • se vilka webbläsare som används
  • se hur webbplatsen används av våra besökare

Som besökare har du möjlighet att hindra användningen av kakor:

Vi använder inte kakor för att analysera hur du som person använder webbplatsen på individuell nivå. Kakan innehåller ingen personinformation, utan hjälper oss identifiera dig som en användare på webbplatsen. Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du enkelt stänga av, blockera och avlägsna lagrade kakor i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men detta innebär även att du eventuellt kan använda vissa delar av kjellberg.se som avsett.

Vår Integritetspolicy.

Antal lägenheter: 33
Antal våningar: 4
Förråd: Vinds- och källarförråd ingår