Vi söker en vikarierande ekonomiassistent

Ivar Kjellberg Fastighets AB söker vikarierande ekonomiassistent

Om företaget

Koncernen Ivar Kjellberg AB är ett familjeägt företag som drivs i tredje generationen. Koncernen består av Ivar Kjellberg Fastighets AB med dotterbolag, Ivar Kjellberg Byggnads AB samt 50 % ägande i Aranäs AB. Koncernen omsätter cirka 400 Mkr per år.

Koncernen Ivar Kjellberg Fastighets AB äger och förvaltar 42 fastigheter i Göteborg. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 1 400 välbelägna bostadslägenheter samt ungefär
18 000 kvm kommersiella lokaler och cirka 700 garage- och parkeringsplatser.

Ivar Kjellberg Fastighets AB är ett medelstort fastighetsföretag, som i huvudsak är inriktat på bostadsförvaltning. Vi tror på hyresrätten som en attraktiv och uppskattad boendeform och vi vill vara med och utveckla hyresrätten genom en aktiv bostadsförvaltning med en platt organisation och fokus på nöjda kunder. Vi bygger nytt, förtätar och utvecklar vårt befintliga bestånd. Familjeföretagsarvet innebär kontinuitet, ansvar och stabilitet, vilket leder bort från snabba affärer och kortsiktigt tänkande.

Ivar Kjellberg Byggnads AB erbjuder och utför kundanpassad byggverksamhet i Göteborgsregionen med inriktning framförallt mot våra koncernbolag. Bolaget är inriktad på nyproduktion, ombyggnads- och underhållsarbeten samt byggservice. Vi arbetar i god byggmästaranda och med förtroendefulla samarbeten. Vårt rättesnöre är hög kvalitet i produkter och tjänster. Läs mer om oss på www.kjellberg.se.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra ett ekonomiteam om fyra personer som arbetar mot hela koncernen och rapporterar till ekonomi- och finanschefen. Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer främst att innebära:

  • Leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra inklusive inkassohantering
  • Fakturering
  • Delta i bokslutsarbete

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller motsvarande med minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen samt att du har ett intresse för digitalisering.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har ett intresse av att arbeta med siffror och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Vidare är du nytänkande och kommer gärna med idéer för att förbättra processer inom organisationen. Samtidigt har du en flexibilitet för att göra det som krävs och ta organisationen framåt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är en lagspelare som är lyhörd, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i olika ekonomisystem och att du har god kunskap inom Officepaketet med fokus på Excel.

Du behärskar god svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en spännande roll på ett företag och fastighetskoncern i framkant. Ivar Kjellberg Fastighets AB sitter i trevliga och fräscha lokaler i Linnéstaden. Företaget präglas av en professionell miljö och trivsam kultur.

Anställningen är ett vikariat på heltid omfattande cirka 6 – 12 månader. Urval sker löpande, därför ser vi snarast fram emot din ansökan som du skickar till rekrytering@kjellberg.se

Här kan du ladda ner dokumentet i PDF format.

Antal lägenheter: 33
Antal våningar: 4
Förråd: Vinds- och källarförråd ingår