Digital betalning

Vi hjälper dig att bli klimatsmart

Vi har som mål att minska pappersförbrukningen som en del i vårt hållbarhetsarbete.  Vill du vara med och bidra? Ett sätt att göra det är att använda någon av våra digitala betalningssätt; Kivra, E-faktura, autogiro eller faktura via e-post. Väljer du faktura via e-post är det viktigt att du uppdaterar oss om du byter mejladress. Ta gärna för vana när du går in på Mina sidor att se över så att dina kontaktuppgifter är aktuella.
Har du frågor om de digitala betalningssätten vi erbjuder, tveka inte att kontakta vår kundservice på e-post: kundservice@kjellberg.se eller telefon: 031-799 84 84

Så här gör du

Du kan få din hyresavi på:

  • Autogiro, här kan du anmäla dig för autogiro.
  • E-faktura, via din Internetbank anmäler du dig för E-faktura från Ivar Kjellberg Fastighets AB.
  • Kivra, om du skaffar dig en digital brevlåda hos Kivra kommer hyresavin att komma dit nästa gång via skickar ut avierna.
  • E-post, anmäl ditt intresse via formuläret nedan så får du din nästa avi i din e-post brevlåda.

 

Anmälan hyresavi via e-post.

Genom att skicka in nedanstående formulär godkänns att hyresavin för aktuellt hyresobjektet hos Ivar Kjellberg Fastighets AB tillsvidare kommer att skickas via e-post till den e-post adress som anges. Ansvaret för att säkerställa att e-post adressen är giltlig och att eventuella meddelande i t ex skräppostfilter åligger anmälaren.
* Objektsnumret finns på din hyresavi

Godkännande

Antal lägenheter: 33
Antal våningar: 4
Förråd: Vinds- och källarförråd ingår