Välkommen till oss

 

Välkommen som hyresgäst! Vi vill att alla våra hyresgäster ska trivas i huset, på gården och med oss som jobbar hos Ivar Kjellberg Fastighets AB. Ett trivsamt och tryggt hem är en av de viktigaste delarna i livet, men att bo i ett flerfamiljshus ställer en del krav på hänsyn och tolerans.

Vi är inriktade på bostäder med hög standard och för oss är det självklart med en god förvaltningsservice. Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet av ditt bostadsområde och det är till honom/henne du vänder dig till om det skulle uppstå några problem i lägenheten. En serviceanmälan gör du antingen via vår hemsida www.kjellberg.se alternativt ringer du kundservice på telefon 031-799 84 84.

Fastighetsskötarna lagar och fixar det mesta, hjälper nya hyresgäster tillrätta, ser till att våra trapphus är rena och snygga samt ansvarar för allmänna utrymmen i och omkring fastigheten. Frågor och tips angående målning och tapetsering hjälper dom också till med. Skulle du ha oturen att låsa dig ute eller om du skulle tappa bort dina nycklar kan fastighetsskötaren eller låssmed hjälpa dig mot att du själv bekostar arbetet.

För din trygghet har fastighetsskötarna ”K-märket” på sina arbetskläder och kan vid förfrågan visa legitimation.

Vi har Boservicekontor i Böstaden på Lillkullegatan 24, i Kvillestaden på Tunnbindaregatan 21
och i Centrum/Linné på Jungmansgatan 15.

et|icon_check_alt|
Antal lägenheter: 33
et|icon_check_alt|
Antal våningar: 4
et|icon_check_alt|
Förråd: Vinds- och källarförråd ingår