Bredband och TV

Bredbandsanslutning
Våra fastigheter är utrustade med bredband och vi har avtal med Telenor, Com Hem, Bitcom och Telia. I våra fastigheter på Vasagatan och Karl Gustavsgatan har vi enbart avtal med Bitcom. I Kvillebäcken har vi enbart avtal med Telenor. Gällande Danska vägen har vi enbart avtal med Telia och där har vi fibernät, 1 box ingår per lägenhet och boxen tillhör lägenheten.

För att hitta all information om de alternativa bredbandslösningar som Com Hem kan erbjuda besök Com hems hemsida, där du hittar utbud och priser. Du kan också kontakta kundservice på telefon 90 222. För att hitta information gällande Telenors utbud och priser, besök Telenors hemsida eller kontakta kundservice genom denna sida Telenor kontakt. För att hitta information gällande Telias utbud och priser, besök deras hemsida eller kontakta kundservice på telefon 90 200. Bitcom kontaktas via deras hemsida eller telefon 031-031-706 27 40

TV
Våra fastigheter är anslutna till Com Hems basutbud när det gäller kabel-TV och det ingår i din hyra. Om du önskar ytterligare kanaler är det möjligt med hjälp av en digitalbox. Kontakta Com Hem på deras hemsida eller ring deras kundservice på telefon 0770-77 70 00. Vill du ha ytterligare kanaler via Telenor kan du besöka Telenors hemsida. På Danska vägen ingår Telias basutbud i hyran och om du önskar utökat TV-utbud kontakta Telia på deras hemsida eller kontakta kundservice på telefon 90 200.

Felanmälan TV-signal
Om du upplever att TV-bilden är dålig kan det vara långa anslutningskablar från kabel-TV uttaget till TV-apparaten som dämpar signalen och orsakar dålig bild. Likadant är det med antennförgreningar. Koppla bort långa anslutningskablar och förgreningar. Använd så kort kabel som möjligt mellan TV och kabel-TV uttaget. Om bilden ändå är dålig gör en serviceanmälan eller kontakta vår kundservice på via mail kundervice@kjellberg.se eller via tel. 031-799 84 84. Om det är andra fel än ovan gör en felanmälan hos respektive operatör.
Tänk på att en dålig tv-bild inte föranleder jourutryckning.

et|icon_check_alt|
Antal lägenheter: 33
et|icon_check_alt|
Antal våningar: 4
et|icon_check_alt|
Förråd: Vinds- och källarförråd ingår